donderdag 9 oktober 2014

Nathalie Meskens in 'Tegen de Sterren Op, het allerbeste' op vtm

Nathalie Meskens in 'Tegen de Sterren Op, het allerbeste' op vtm
De fans van 'Tegen de Sterren op' en Nathalie Meskens kunnen genieten van het eerste deel van de leukste en meest memorabele parodieën.
Vermakelijk. Hilarisch. Confronterend. Laat het duidelijk zijn dat 'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens zijn start niet heeft gemist. 'Aan vier afleveringen eind vorig jaar had de persiflageshow genoeg om de Televisiester voor 'Beste Humorprogramma' te krijgen. Terecht.
Niet alleen volgens de schrijvende pers en de leden van de Vlaamse Televisie Academie, maar ook volgens de kijkers thuis. En dat zijn er veel. Gemiddeld 878.425 kijkers (live +6) -goed voor een marktaandeel van 36,6% op de doelgroep VVA 18-54-, bekeken met een grote glimlach de afleveringen van het eerste seizoen van de comedyreeks. En velen van hen speuren regelmatig het internet af om de grappigste en beste persiflages te herbekijken. Op donderdagavond 5 mei 2011 hoeven de fans van Nathalie Meskens echter geen moeite te doen en kunnen ze genieten van het eerste deel van de leukste en meest memorabele parodieën:
Het allerbeste van 'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens, Barbara Sarafian, Chris Van Espen, Clara Cleymans, Guga Baul, Ivan Pecnik, Jonas Van Geel en Walter Baele.
Het beste uit 'In Gods Naam' met Annemie Struyf(Nathalie Meskens). Erik Van Looy vindt de antwoorden van Bart De Wever en Elio Di Rupo in 'De Slimste Mens' hoogst vermakelijk. De jury van 'Mijn Restaurant!' brengt een bezoek aan de kandidaten van 'Mon Pistolet' in Diksmuide. Exclusieve beelden uit het dagboek van Axelle Red(Barbara Sarafian). Sergio Herman is te gast in 'De Donderdagshow' en Patrick Van Gompel wordt in Antwerpen op sleeptouw genomen door Hollywoodvrouw Astrid Bryan.
Belle Perez stelt haar gloednieuwe CD 'Corazon te quiero Flamenco' voor. Erika Van Tielen(Clara Cleymans) ontdekt in 'Vlaanderen Vakantieland' de meest charmante plekjes van Charleroi. Sonja Kimpen illustreert haar nieuwe DVD 'Fit op het werk'. Justine Henin lanceert haar eigen parfum en Caroline Gennez reageert bij Goedele Liekens op de beledigingen aan haar adres. De figuren uit 'Kabouter Plop' schitteren in de nieuwste remake van de succesfilm 'Loft'. En in afwachting van een regering, waagt Elio Di Rupo zich aan een opmerkelijke muzikale carrière.
Na dit eerste deel volgt op donderdag 12 mei nog een tweede deel van 'Tegen de Sterren Op, het allerbeste' met Nathalie Meskens, Barbara Sarafian, Chris Van Espen, Clara Cleymans, Guga Baul, Ivan Pecnik, Jonas Van Geel en Walter Baele.
'Tegen de Sterren Op, het allerbeste' met Nathalie Meskens, donderdag 5 mei om 20.45 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten