dinsdag 5 november 2013

Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met een gastrol voor Guy Van Sande


Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met een gastrol voor Guy Van Sande.

Bijna een miljoen kijkers hoorden Danni Lowinski(Nathalie Meskens) tegen haar vriendin Bieke verkondigen dat ze de topadvocaat Olivier Smets (gespeeld door Kürt Rogiers) in haar bed wil.

Die bekentenis was goed voor een marktaandeel van 42% (VVA 18-54). Op dinsdag 3 april keken nog eens 239.692 (live +VOSDAL) fans naar de herhaling van de vijfde aflevering, Danni is hot in Vlaanderen.

Op donderdag 5 april 2012 wordt het een 'Zone Stad'-onderonsje in de zesde aflevering van 'Danni Lowinski'(Nathalie Meskens).

Zowel Sandrine André als Guy Van Sande -die in de politiereeks een koppel vormen- trekken naar Danni Lowinski(Nathalie Meskens) voor juridisch advies.

André kruipt in de huid van Eline Cuypers, die haar hypotheek niet meer kan afbetalen sinds de dood van haar man. Van Sande, die in 'Zone Stad' regelmatig naar de fles grijpt, speelt de ex-alcoholieker Freddy, die ontslagen wordt wanneer iemand zijn drankverleden ontdekt.

Hopelijk kan Danni Lowinski(Nathalie Meskens) haar gedachten erbij houden, want er hangt steeds meer spanning in de lucht tussen haar en de knappe Olivier.

Aflevering 6: een betrouwbare bank
Wanneer de echtgenoot van Eline Cuypers sterft, blijft zij alleen achter met hun 8-jarige zoon en een berg achterstallige betalingen voor de hypotheek. De bank is steenhard: Eline's huis zal openbaar verkocht worden.

Wanneer Danni Lowinski(Nathalie Meskens) ontdekt dat de instantie haar onderzoeks- en advliesplicht heeft verzuimd, gaat ze op zoek naar andere gedupeerden, maar dat zorgt voor problemen tussen haar en Katia De Boosere, de eigenares van het winkelcentrum.

Zij dreigt ermee advocate Danni Lowinski(Nathalie Meskens) op straat te zetten. Ook Freddy Bols zoekt hulp bij Danni.

De chauffeur van de schoolbus werd ontslagen omdat hij vroeger aan de drank zat, maar ondertussen is hij al 5 jaar clean. Advocate Danni Lowinski(Nathalie Meskens)besluit er alles aan te doen opdat de man terug aan de slag kan.

Ex-kapster Danni Lowinski(Nathalie Meskens) die nu aan de slag is als advocate, weet haar mannetje te staan, ook in de badkamer. Ze trekt zelfs haar beste kleedje uit om in een zwarte BH haar vader te helpen in bad.

'Danni Lowinski'(Nathalie Meskens), iedere donderdag om 20.50 uur bij vtm, met herhaling op dinsdag om 22.45 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten